Снимка chernomorepfc.bgСтанаха ясни подробности за офертата към халфа на Черно море Илиан

...
Снимка chernomorepfc.bgСтанаха ясни подробности за офертата към халфа на Черно море Илиан
Коментари Харесай

Офертата към Илиан Илиев-младши не е от Сент Етиен, а от друг чужд клуб

Снимка chernomorepfc.bg

Станаха ясни детайлности за офертата към халфа на Черно море Илиан Илиев-младши. Оказа се, че той в действителност е желан от непознат клуб, само че това не е Сент Етиен. Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от инспекциите срещу Созопол и Добруджа, извоювани надлежно с 1:0 и 3:0. Той призна, че към сина му Илиан Илиев-младши има оферта от задграничен клуб, само че не от този, за който се твърдеше. 

" Тези инспекции, споделям го доста пъти към този момент, са повече, с цел да се натоварят физически футболистите, да изиграят цели мачове, което не беше се случвало. Така че от тази позиция, да, удовлетворен съм. Има неща, които е обикновено да са ни още тежки и би трябвало да стартираме малко да се поосвежаваме, с цел да сме подготвени за първия мач ”, коментира Илиев, представен от Sportal.bg. 

“Още не можем да кажем, които ще са титулярите за Черно море. Имаме поради, че има двама осъдени за първите мачове - Даниел Димов и Цветомир Панов, тъй че за отбраната към този момент ще би трябвало да се ориентираме. Горе-долу знаем кои ще са, с другите постове - не ”, продължи наставникът на “моряците ”. 

“Черно море продължава да търси нападател. За информацията за интерес от Франция към Илиан Илиев-младши не мога да разясня. Имаме съответно предложение за играча от един тим, само че не е от Франция. Казвам, че имаме съответно предложение за него, само че още не сме решили дали да го приемем на този стадий. По принцип има интерес и към различен футболист на Черно море, само че нямаме съответно финансово предложение. Докато при Илиан Илиев-младши имаме съответно финансово предложение, само че не е това, което написа във вестниците или уеб страниците ”, изясни някогашният национал.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР